BERTOL AUTOMOBILI d.o.o.

BERTOL AUTOMOBILI d.o.o.Claimed

Opis

Auto kuća BERTOL specijalizirani je serviser vozila Fiat, Alfa Romeo,Lancia,Abarth i Fiat Professional.

Tradicija naše kuće seže na sam početak ’80ih godina prošlog stoljeća, kada otvaramo radionicu na lokaciji u Velikoj Mlaki i kao mali obrtnici krećemo sa svojim obiteljskim biznisom.
Potražnja za našim uslugama iz godine u godinu sve više raste i svoju prvu ekspanziju doživljavamo 1994. godine gradeći suvremeni servisni centar. Referentna skupina naših klijenata seže izvan granica Hrvatske i proširuje se na cjelokupnu regiju bivše države. Polako ali sigurno izgrađujemo imidž servisa koji se u potpunosti posvećuje rješavanju problema vezanog za kvar na vozilima svojih klijenata i u 99% slučajeva taj isti problem rješavamo s uspjehom.

Zakoračivši u 21. stoljeće i prateći ekspanziju domaćeg tržišta automobilima, otvaramo prodaju vozila za cijelu grupaciju Fiat Auto i naredno desetljeće bilježimo kontinuirani rast.

Tri godine kasnije, paletu svojih usluga proširujemo investicijom u suvremenu autolimariju i lakirnicu i njome zaokružujemo cijeli arsotiman usluga vezanih za popravak i održavanje vozila.

Iako smo specijalizirani servis za grupaciju Fiat Auto i za vozila iz te branše nudimo sve vrste garancijskih popravaka i servise uz primjenu specijalnih alata, također smo odlučili paletu svojih usluga maksimalno prilagoditi vlasnicima vozila drugih proizvođača i na taj im način pružiti kvalitetno odrađenu uslugu.
Kako se naša profesionalnost i znanje temelje na 30-godišnjem iskustvu gdje smo pratili sve novitete u autoindustriji i implementirali ih u svakodnevnoj praksi, tako smo dostigli stupanj razvoja gdje nam apsolutno svaki problem vezan za dijagnosticiranje i otklon kvara na vozilu postaje uspješno rješiv.

Vrsta Servisa

Privatni Servis
Ovlašteni Servis

Pratite nas

Danas Zatvoreno UTC+2

08:00 - 16:00
 • Ponedjeljak
  08:00 - 16:00
 • Utorak
  08:00 - 16:00
 • Srijeda
  08:00 - 16:00
 • Četvrtak
  08:00 - 16:00
 • Petak
  08:00 - 16:00
 • Subota
  Slobodan dan
 • Nedjelja
  Slobodan dan

Karta

Statistika

83 pregleda
0 Ocijena
1 Favorite
0 Podijeljeno