Uvijeti korištenja

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA

Dobro došli na portal Autoservisi.net !

Portal je u vlasništvu “Autoservisi.net". Portal Autoservisi.net vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja.

Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala. Autoservisi.net ne kontrolira sadržaj koji razmjenjuju posjetitelji te ne može jamčiti točnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja.

Autoservisi.net neće ni na koji način biti odgovoran za sadržaj ili gubitak i oštećenje sadržaja koje je nastalo zbog korištenja usluga portala . Radi osiguranja slobodnog i neometanog korištenja usluga portala , ovi postupci su neprihvatljivi i strogo zabranjeni:-objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način-objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima-lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe-manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga portala-objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom-objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane-svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme-prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika.

Autoservisi.net zadržava pravo ukloniti sadržaj koji smatra nepodobnim ili ne odgovara ovim Uvjetima korištenja. Zadržava pravo automatskog ukidanja korisničkog računa bez prethodne najave u slučaju nedopuštenog korištenja odnosno kršenja ovih Uvjeta korištenja. Prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja korisnik se slaže da će usluge portala uključivati raznorazne obavijesti, poruke administratora i slične poruke neophodne za redovito obavještavanje posjetitelja portala i normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja portala Autoservisi.net.

AUTORSKA PRAVA

Sadržaj na portalu Autoservisi.net zaštićen je autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja je moguće samo uz prethodnu dozvolu Autoservisi.net. Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome je dužan izvijestiti Autoservisi.net koristeći adresu kontakt formu. Sadržaj objavljen na portalu Autoservisi.net smije se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih i drugih vlasničkih prava te svakog navedenog ograničenja prava.

PODRŠKA I POMOĆ

Autoservisi.net korisnicima ne pruža telefonsku podršku. Pomoć i podrška dostupni su isključivo preko odgovarajućih e-mail adresa. Odgovarajuće e-mail adrese objavljene su na stranicama uz opis pojedine usluge.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI I TAJNOST PODATAKA

Autoservisi.net poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Svi podaci iz procesa registracije te ostali podaci o korisniku nisu dostupni trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom. Više informacija na stranici

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Neki od linkova na portalu Autoservisi.net vode na stranice drugih web-stranica i servisa. Te stranice nisu pod kontrolom Autoservisi.net, te Autoservisi.net nije odgovorna za sadržaj tih stranica niti za linkove na tim stranicama. Autoservisi.net nije odgovorna ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na svom portalu.

SADRŽAJ KORISNIKA I POSJETITELJA PORTALA

Autoservisi.net nije vlasnik sadržaja koji je objavljen iako zadržava pravo da tijekom korištenja usluga portala Autoservisi.net koristi neke od tih sadržaja u promotivne svrhe usluga unutar kojih je sadržaj objavljen.

PROMJENE SADRŽAJA I USLUGA PORTALA

Autoservisi.net zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu Autoservisi.net bez obaveze prethodne najave. Autoservisi.net nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

UKIDANJE I ZABRANA KORIŠTENJA USLUGA

Autoservisi.net zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja usluga za koju ste registrirani, a bez prethodne najave i/ili obrazloženja. Autoservisi.net ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa.

NAPOMENA

Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, videouradci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi (u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju biti objavljeni na internetskom portalu Autoservisi.net. Pošiljatelji Materijala prihvaćaju da za poslane Materijale neće biti isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju Materijal portalu Autoservisi.net jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava. Portal Autoservisi.net poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te na toj osnovi isto traži od svih onih s kojima stupi u bilo kakav odnos u pogledu Materijala koji su zaštićeni pozitivno-pravnom regulativom kojom je regulirana zaštita autorskih prava i intelektualnog vlasništva te se samoinicijativnim slanjem Materijala portalu Autoservisi.net iskazuje pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću suglasnost s prije navedenim stajalištima portala Autoservisi.net

PROMJENE UVJETA KORIŠTENJA

Autoservisi.net zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti ili modificirati Uvjete korištenja portala. Svaka promjena bit će objavljena na adresi web portala Autoservisi.net će povremeno putem weba obavijestiti posjetitelje o važnim izmjenama i dopunama Uvjeta korištenja